• Forside

Nordisk Film beklager – Rabat igen i denne weekend

I søndags startede Nordisk Film igen op med Formel 1 i biograferne, og i tre biografer blev flere seere underholdt med det spændende race, der gav en afslutning, som er blevet voldsomt diskuteret på diverse internetfora, ved kaffemaskinen og har givet undren blandt mange F1 personligheder.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 9/9 2008 klokken 11:09

Det var en lidt uheldig opstart Nordisk Film havde med deres digitale højdefinitionstransmission fra det belgiske Formel 1 Grand Prix i søndags. For mens der var spændende løb i biografen i Palads i København, BioCity i Århus og BioCity i Ålborg, så var der anderledes sort skærm i BioCity i Odense. Tekniske problemer betød desværre en aflysning af løbet og en refundering til biografgængerne.

Vi har efter en mail fra en af de uheldige biografgængere modtaget følgende undskyldning og beklagelse fra Jacob Elkær-Hansen, der er salg & marketingdirektør hos Nordisk Film.

Kære formel Fans.

Tak for mail om vores visning i Biocity Odense. Referatet er desværre helt korrekt. Op til løbstart kæmpede vores teknikere om at få et brugbart billede og lyd igennem til salen fra Belgien. Beklageligvis lykkedes det ikke at få problemet løst og vi valgte derfor at aflyse og tilbyde refundering.

Det er meget beklageligt. Problemet var tilsyneladende kun i Odense. Både i Århus og København fik vores gæster en rigtig god motorsportsoplevelse. Vi går nu igang med at teste vores indstillinger i Odense så vi kan være klar til weekendens løb fra Monza - som jo bestemt ikke er blevet mindre spændende efter løbet i Belgien.

Vi er kede af visningen måtte aflyses og gør vores bedste for at sikre en rigtig god visning på søndag.
Bedste hilsner
Jacob Elkær-Hansen
Salg & marketingdirektør


En anden biografgænger kunne også fortælle os, at den lovede rabat ikke blev givet til alle kunder i BioCity Århus. En ung kvindelig billetsælger var ikke klar over rabatten, og den uheldige kunde fik derfor ikke rabatten. Den mail er også sendt videre til Nordisk Film, der har fulgt op med at sende en mail ud til de billetansvarlige, så alle billetsælgere skulle være klar over, at man opnår ti kroners rabat på normalprisen ved at bruge kodeordet oktan i biografen.

Alternativt kan man opnå samme rabat, hvis man er medlem af Biozonen og har et gyldigt medlemskort.

Her på BMF1 kan vi kun beklage de uheldige episoder denne weekend. Vi bakker dog Nordisk Film op, og glæder os til igen i 2009 at opleve Formel 1 fra de bløde biografsæder på det store lærred.

I denne weekend vises der Formel 1 fra højfartsbanen Monza i Italien. En bane som har en speciel plads i manges hjerter. BMF1 har flere skribenter afsted til dette løb, som vi afhængig af tilgængelig internetadgang vil forsøge at dække med nyheder fra banen.

Nordisk Film er stolte over at have budt BioCity Ålborg velkommen til familien, så det nu også er muligt at opleve højdefinitionssignalet i Nordjylland. Det er nu er muligt at opleve den fantastiske sport vi alle elsker i fire biografer. De tre andre er Palads i København, BioCity Odense og Biocity Århus. I Palads vises løbet i den store sal. Arrangementet starter 13.45 og kommentatorerne er engelske.

Normalprisen for en billet er 100 kr, men som læser af Bil Magasinet Formel 1 kan du endda få yderligere 10 kroners rabat ved i skranken at fremsige det hemmelige kodeord Oktan i biografen.

Nico Rosberg med brovinge ud af Variante Ascari. Copyright Michael Ewert

Det er holdet bag det hedengangne supersignal, der står for produktionen af high-definitionssignalet. Har du læst anmeldelsen af det første løb i biografen, så har du også læst, at lyden er så god, at man kan høre vindstøjen ved onboard-kameraet.

Netop afviklingen af Formel 1 i high-definition har sat ekstra store krav til projektøranlægget i Singapore, der er bygget specielt til dette signal, og det løb kan du også opleve i biografen.

Nedenfor listen over de resterende løb, der kan ses i biografen i 2008.

) Den 14. september køres der løb i Italien på den superhurtige Monza-bane. Listen med legendariske sejre og fatale uheld er alenlang. Banen er et mekka for Formel 1 fans og er den sidste rigtige højhastighedsbane i Formel 1. Med en tophastighed på op mod 350 km. i timen skal man holde koncentrationen fra ende til anden.
Singapore lægger hus til Grand Prix d. 28. september - eller nærmere betegnet Singapores gader gør. Løbet i Singapore bliver Formel 1-historiens første løb, der afvikles om aftenen under kunstig belysning med tophastigheder omkring 320 km/t. Lysanlægget, der bruges på banen er udviklet specielt til de store krav, der skal opfyldes for at at vise Formel 1 i High-Definition.
D. 19. oktober viser vi Grand Prixet fra Shanghai International Circuit. Banen er en af de allernyeste og premieren fandt sted i 2004 - derfor - ikke overraskende - har det været den dyreste bane at bygge til dato.

Nordisk Film viser seks løb i år. Hensigten er at vise alle løb i 2009.