• Forside

BMF1 på Monza – Dag 2

BMF1 er taget med rejseselskabet Motorsportsrejser og den danske afdeling af Round Table til den legendariske Monza-bane. Fredag var våd og varm, men det regner jo aldrig på Monza, og fredag var undtagelsen, der bekræfter reglen.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 19/9 2008 klokken 04:09

Klog af skade efter fredagens trafikdirigering blev det fredag aftalt, at vi skulle af sted 8.30 lørdag morgen. Så det mest naturlige var selvfølgelig, at den ene BMF1 deltager valgte at forstå tidspunktet som omkring halv ni, ikke klokken 8.30.




Monza Park oversigt

Det kostede et par minutters forsinkelse, men da trafikken var venligsindet var vi alligevel på banen mere end en time før lørdagens frie træning startede.

Regn over tribunen

Læserne ved nok mere om trænings- og kvalifikationstiderne end vi gjorde på banen, så dem springer jeg let over. Den gode tid i lørdagens program gav mulighed for at gå på opdagelse i de store merchandiseområder imellem de mange regnbyger, som vi oplevede.

Adrian Sutil i regnen

Mark Webber i regnen

Bussen tilbage til hotellet blev afbestilt af BMF1/Round Table-deltagerne, der i stedet tog på stambaren Park Cafe ved siden af banen og nød et par timers selskab med kolde øl. Klokken otte havde vi reserveret bord på Ristorante El Cordobes, som du måske husker fra BMF1’s tur til Monza sidste år.

Jens Peder fra BMF1 havde været så forudseende at bestille bord til os om fredagen, og der var fyldt op ved alle bordene, da vi ankom 10 mand høj.

El Cordobes

Vi skrev sidste år, at El Cordobes er en restaurant, hvor Formel 1 og andre motorsportsteam spiser på, og dette fik vi bevis på, da en stor del af Williams-teamets sad i lokalet ved siden af os og spiste.

Der hygges under middagen på El Cordobes

Komplet med Sir Frank Williams, og Nico Rosberg på scooter på vej væk, da vi ved ellevetiden ventede på de to taxaer, som skulle bringe os tilbage til hotellet.

Nico Rosberg udenfor Ristorante El Cordobes i Monza, inden han steg op på scooteren. (Copyright: Peter Hartig)

Tilbage på hotellet nød et par stykker en godnatdrink, men andre gik tidligt ’i seng’. Søndag skulle vi forlade hotellet klokken 7.30, så der var morgenmad klokken 6.45. Søndagens program starter 8.45 med Formel BMW Europe, hvor danske Michael K. Christensen og franske Adrian Tambay deltager.

Robert Kubica med den specielle Italiens GP hjelm

Felipe Massa i Variante Ascari

Fernando Alonso på Monza

Toyota Showcar på Toyota standen

Red Bull Cola Bargeboard

Santander piger

Santander Gridbabe

RELATEREDE NYHEDER