• Forside

Buemi til STR i 2009

Det er endnu ikke officielt, men det skulle være ganske vist, at Sebastien Buemi skulle kører for Scuderia Toro Rosso i 2009 og derved overtage sædet efter Sebastian Vettel, der skifter til Red Bull for at erstatte David Coulthard, der går på pension efter denne sæson.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/9 2008 klokken 13:09


STR hold chef Franz Tost har udtalt, at Sebastien Buemi vil kører for Scuderia Toro Rosso i 2009, selvom der ikke foreligger en underskrevet kontrakt mellem parterne.

Den kun 19 år gamle Buemi har i nogen tid, været sat i forbindelse med holdet der vandt det seneste Formel 1 Grand Prix, men han har ikke været ene om det, da den tidligere Super Aguri pilot, japaneren Takuma Sato også har været ude at teste for det gamle Minardi hold.

Nu skulle det dog være sikkert, at Sato er ude af spillet igen og Buemi skulle have sikret sig det eftertragtede sæde. Et sæde der næppe er blevet mindre interessant, efter Vettel beviste, at bilen ikke fejler noget, da han vandt løbet på Monza.

Tost har udtalt, at Buemi har udført alt med så stor overbevisning, at han ikke er i tvivl om, at han vil klare sig rigtigt godt i Formel 1.

”Efter det vi har set fra ham i den forgangende uge, er jeg slet ikke i tvivl om, at han er den helt rigtige mand for os,” kom det fra Tost. ”Han har et meget stort talent.”

Tost udtaler dog, at de ikke har travlt med at få en kontrakt med ham, men at han er sikker på, at det vil ske.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.