• Forside

Massa presser fortsat på

Ferraris største kandidat til årets mesterskabs titel, brasilianeren Felipe Massa, lover at han vil holde dampen oppe og presse Hamilton til det sidste. Men han håber ikke på mere regn.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/9 2008 klokken 13:09


Massa, der sluttede en plads bedre end Hamilton på Monza i sidste weekend, hvilket betød at der nu kun er et enkelt point op til 1. pladsen, håber ikke at der kommer mere regn i år, men lover under alle omstændigheder, at han vil blive ved med at kæmpe for den samlede sejr.

”Jeg kunne have klaret mig bedre på Monza, men efter at have været meget tæt på Heidfeld, besluttede jeg mig for at tage de sikre point, frem for at satse det hele,” kom det fra Felipe Massa.

Massa formåede faktisk at komme forbi tyskeren, men gav placeringen tilbage, da den var opnået ved at kører en del ind over chikanen, hvilket kunne udløse en straf i stil med den Hamilton fik på Spa.

”Når vi indtager Singapore, har jeg kun det formål, at sikre mig at jeg er foran Hamilton,” kom det meget præcist fra brasilianeren.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.