• Forside

Heidfeld nervøs for regn i Singapore

BMW Sauber piloten Nick Heidfeld, glæder sig til at kører natløbet i Singapore, men er nervøs for hvad der vil ske, hvis det begynder at regne. ”Der er helt styr på lyset hvis det holder tørt, men hvad hvis det regner?”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/9 2008 klokken 13:09


Alle de Formel 1 piloter der har udtalt sig om det kommende løb i Singapore, ser meget frem til dette nye løb og at prøve at kører om aftenen i kunstigt lys, men der er ikke mange der ved hvad der vil ske, hvis det skulle begynde at regne.

”Vi har set, at lyset over banen vil give os en følelse af dag, men der er ikke rigtigt nogle der ved hvad der vil ske, hvis det begynder at regne,” kom det fra en lidt ængstelig Nick Heidfeld.

Heidfeld vil dog meget gerne komme ud og teste på banen og meget gerne i regn, da det vil være en helt ny oplevelse.

”Singapore ligger meget tæt på Kuala Lumpur, hvor vi ved det ofte regner, så sandsynligheden for at det bliver et vådt løb, er så absolut tilstede.”
”Om alt er, så er det altid fedt at kører på en ny bane og Singapore er den anden nye bane i år, så jeg er glad,” sluttede BMW Sauber piloten.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.