• Forside

Alonso bliver hos Renault

Fernando Alonso skulle angiveligt endeligt have besluttet sig for at blive hos Renault i 2009 med, efter det nu er officielt at Ferrari fortsætter med deres nuværende piloter og at Honda er faldet så meget af, at de ikke længere er interessante.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/9 2008 klokken 14:09


Selvom det endnu ikke er officielt og at Fernando Alonso ikke vil melde ud om han bliver hos Renault i 2009 eller ej, så er der mere og mere der tyder på, at han vil blive.

Alonso har meldt ud, at han ikke vil skifte til BMW Sauber, hvor Nick Heidfeld ellers længe har været på vippen til en fyreseddel, men spanieren tror på, at Renault vil indhente forspringet til BMW Sauber i løbet af den kommende sæson og ser derfor ingen grund til at skifte.

Spanieren indrømmer, at han har snakket med Hondas chef, Ross Brawn, men at han ikke ser Honda som et hold han ønsker at skifte til, som det er nu.

”Selvfølgelig skal man kikke sig omkring efter mulighederne, men som det er nu, er Renault min første prioritet og jeg er sikker på, at vi vil tage et stort skridt frem i 2009,” sluttede Alonso og således næsten bekræftede at han tager endnu en sæson med Renault.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.