• Forside

Vettel vil have mere

Bare fordi man har vundet et Formel 1 Grand Prix i en ”Minardi”, er det ikke ensbetydende med, at man er tilfreds. Det er Sebastian Vettel et tydeligt bevis på. Han vil have mere fra Toro Rosso.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 19/9 2008 klokken 14:09


”Vi må ikke hvile på laurbærrene efter vores fantastiske resultat i sidste weekend,” kom det modent fra den unge Formel 1 vinder Sebastian Vettel.

Der er ingen der skal være i tvivl om, at Vettel selv, der nu er noteret som den yngste Grand Prix vinder i historien, med sinde kun 21 år, vil læne sig tilbage og være tilfreds med det han har opnået i denne sæson.

”Der er ingen der skal være i tvivl om, at jeg er utrolig stolt og glad for det resultat jeg opnåede på Monza, men derfor slapper jeg ikke af,” kom det fra tyskeren.
”Jeg vil presse meget hårdt på, for igen at komme til tops, selvom jeg ikke er så naiv at tro det vil ske lige med det samme.”

Vettel er dog sikker på, at Scuderia Toro Rosso raceren, er en af feltets bedste og at det ikke var en tilfældighed at det gik så godt som det gjorde på Monza.

”Det var ikke kun på Monza det gik os godt, også på Spa fungerede bilen, så hvorfor skulle den ikke også være med blandt de bedste i Singapore?”

”Jeg ved godt, at vi ikke kan forvente at vinde alle løb, men vi vil være med helt fremme,” sluttede den seneste Grand Prix vinder, der i den kommende sæson skal kører for søsterholdet Red Bull, der på det seneste har haltet bagefter STR til trods for, at det skulle være topholdet.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER