• Forside

Hamilton skuffet over retten

Selvom der endnu ikke er kommet nogen dom fra retsmødet i Paris, vedrørende Hamiltons 25 sekunders straf, melder Hamilton selv ud at han følte sig talt ned til under retsmødet, som måske slet ikke bliver til en sag.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/9 2008 klokken 14:09

Der er noget der tyder på, at vi ikke skal forvente, at FIA overhovedet vil lave en sag ud af McLarens appel mod den straf som Lewis Hamilton blev pålagt efter løbet på Spa.
Grunden til, at man højst sandsynligt afviser sagen er, at der var tale om en gennemkørselsstraf, der blev konverteret til en tidsstraf, da forseelsen var så sent i løbet, at gennemkørslen ikke kunne nås.

I retten blev Lewis Hamilton afhørt, bl.a. af en af Ferraris advokater, der spurgte ind til hans evner som Formel 1 pilot.
”Jeg fortalte lige hvad jeg følte, men han talte ned til mig, som om jeg var en idiot,” kom det fra en tydeligt vred Hamilton.
”Jeg har ret til at have min egen mening om hvad der skete.”

”Jeg har kørt race siden jeg var 8 år gammel, så jeg mener selv at jeg kender de fleste kneb der findes i racing, så han skal ikke begynde at sætte tvivl om at jeg ved hvad jeg laver på en racerbane,” kom det bittert fra Hamilton, med reference til Nigel Tozzis spørgsmål.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER