• Forside

Fare for oversvømmelse i Singapore

Det kan godt være, at vi har haft en del regnvejrsløb i år, men noget tyder på, at Singapores Grand Prix kunne overgå dem alle, da vi i nat fik så megen regn, af dele af byen blev oversvømmet

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 26/9 2008 klokken 10:09

Første natløb i Formel 1 historien, lader til at blive noget af en test for Formel 1 piloterne, da den store sandsynlighed for regn, nærmest nu ikke længere kun kan betragtes som en sandsynlighed, men noget uundgåeligt.

I nat, her op til de første træninger, så vi hvor slemt det kan gå hen og blive, da himlen åbnede sig og der kom meget store mængder regn i løbet af meget kort tid, der fik skybruddet på Monza under første træning, til at ligne let regn.

Dele af byen lå under vand efter skybruddet, dog ikke noget af banen. Men det kan gå hen og blive det rene lotteri i den kommende weekend, hvis vejret fortsat vil udvikle sig på denne måde.

Det positive der er i det for os tilskuere er, at vi helt sikkert vil se mange på banen under alle træninger og hele kvalifikationen, da vejret kan skifte på få sekunder.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER