• Forside

Regn i vente i Singapore

Vi har tidligere hørt fra Heidfeld, at han frygtede regn i Singapore. Nu er der meget der tyder på, at han bliver nødt til at se frygten i øjnene, da der er meget stor sandsynlighed for regn i den kommende weekend, især om aftenen.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 23/9 2008 klokken 14:09

”Man behøver ikke bede for at få regn, især ikke om aftenen, det kommer bare,” udtalte Force India ejeren, Vijay Mallya, der har boet i Singapore i gennem længere tid.

På denne årstid, er det meget normalt at det regner og aftenen er mest sandsynlig. Så da Bernie Ecclestone pressede sit ønske om et aftenløb med kunstigt lys igennem, til at gælde for netop denne bane, var han måske ikke så klar i tankerne.

Flere af Formel 1 piloterne, har udtalt, at de frygter regn i Singapore. Ikke nok med at de skal prøve en helt ny bane og det tilmed bliver om aftenen i kunstigt lys, så vil regn give genskind fra asfalten og vandpytter, hvilket kan gøre det meget svært at holde raceren på rette spor.

For seerne, der ofte holder af regnvejrsløb, da der normalt er massere af spænding, vil regn i Singapores kunstige lys, næppe give os det bedste billede, men det bliver spændende at se.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER