• Forside

Vejrudsigten for Australiens Grand Prix

Vi kan forvente, at der bliver tale om den mest optimale start på sæsonen, med dagstemperaturer mellem 18 og 28 grader. Så vejret burde ikke blive en udfordring for holdene.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 25/3 2009 klokken 13:03

Med mange nye regler og sliks dæk, er det næppe regnvejr Formel 1 holdene har gået og håbet på, når Formel 1 sæsonen 2009 bliver skudt i gang i den kommende weekend.

Fredag markere slutningen på en kølig periode i området, men 18 grader er vel ikke rigtigt koldt. Letter skyet og svag vind.

Lørdag, hvor vi skal overvære årets første kvalifikation, skulle det blive en smuk skyfri himmel der ligger baggrund til de nye Formel 1 bilers præstationer. Temperaturen skulle snige sig helt op på 25 grader, hvilket er rimeligt optimalt for kvalifikationen.

Løbsdag, Søndag bliver det en anelse varmere, med en estimeret temperatur på omkring 28 grader. Dog vil der være lidt skyer på himlen, men ingen fare for regn.

Så optimale forhold er os vente, for denne første Formel 1 weekend i år.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER