• Forside

Nye piloter til Honda?

Efter det nærmest er officielt at Fernando Alonso ikke skifter til Honda, er det kommet frem, at Honda fortsat ønsker at skifte begge deres piloter ud i 2009. Senna og Heidfeld er på tale.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 2/10 2008 klokken 09:10


Fernando Alonso er fortsat nøglen til hele kørermarkedet og ikke før han har meldt ud, hvad han har tænkt sig at gøre i 2009, er der ikke mange hold der vil melde ud, hvad de vil gøre.

Honda har dog opgivet håbet om at sikre sig spanierens underskrift, hvorfor de nu er gået på jagt efter andre friske kræfter, da de åbenbart har erkendt, at ingen af deres nuværende piloter har det der skal til for at få dem frem på gridden.

Honda startede skidt på sæsonen, men det er kun blevet værre. Alt de har prøvet er gået galt også selvom de har fået Ros Brawn over som ny holdchef. Så der skal mere til og det har de erkendt.

Bruno Senna er et af de navne der ofte bliver forbundet med Formel 1 og der er da også meget der tyder på, at brasilianeren vil finde vej til Formel 1 banerne i 2009, hvor Honda efterhånden ser ud som det mest oplagte valg.

De fleste har længe regnet med, at det er Rubens Barrichello der er manden der bliver ofret efter denne sæson, men der er meget der tyder på, at han ikke er den eneste der ikke fortsætter.

Jenson Button har godt nok vundet et enkelt løb for Honda, men hans indsats og evne til at udvikle bilen, har vist store mangler i år, hvorfor han også ser ud til at stå uden kontrakt når sæsonen slutter.

For at få styr på Honda raceren, går rygtet på, at man ønsker at tage den erfarne og teknisk dygtige Nick Heidfeld ind på holdet. Heidfeld har dog en kontrakt med BMW Sauber for 2009, men der er heller ikke mange der er i tvivl om, at BMW Sauber og Mario Theissen ikke er helt tilfreds med tyskerens indsats i år og derfor ikke har noget problem med at lade ham smutte til Honda. Slet ikke hvis de får en chance for at få Alonso på holdet.

Så nu er vi tilbage til starten. Alonso holder nøglen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.