• Forside

Frustreret Finne

Nej, vi taler ikke, som nogle ville tro, om Kimi Räikkonen, men derimod om Heikki Kovalainen.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 24/10 2008 klokken 14:10

Nej, vi taler ikke, som nogle ville tro, om Kimi Räikkonen, men derimod om Heikki Kovalainen, som lader til ikke at være helt tilfreds, med den behandling han har fået hos McLaren-Mercedes i år.

Finnen har for nyligt fornyet sin kontrakt hos holdet, og udtalt at han er meget, meget glad for at være hos McLaren.

Heikki Kovalainen

Det lader dog til at Heikki ikke er helt tilfreds med i stigende omfang at skulle køre som decideret anden-pilot for sin teamkammerat, Lewis Hamilton, som jo kæmper for VM titlen.

Kovalainens klager går især på at han altid får tilført mere brændstof på bilen op til Q3 end Hamilton, hvorfor han ikke kan være med i kampen om pole position. Endvidere synes han, at der på det sidste har været mange ”fejl” fra teamets side, f.eks. med dæk der ikke matchede hinanden.

I det kinesiske Grand Prix blev Kovalainen da også taget ud af løbet i utide, angiveligt på grund af en fejl på bremserne. Dette betyder dog at han så kan glæde sig over at kunne køre årets sidste løb med en ny og frisk motor, hvorimod Lewis Hamilton skal klare sig igennem med en brugt motor.

I følge The Straits Times har Kovalainen fortalt sin omgangskreds, at hvis tingene ikke bliver bedre for ham i 2009, vil han overveje om der er andre muligheder for ham.

Hvornår skal du køre for mig?

Vi må da håbe for ham, at han får lidt mere gang i sin bil til næste år. Det er jo bevist at det ikke er MP4-23 der ikke kan køre stærkt, så mon ikke det her er en gang tudekiks over at være bagud på points?

RELATEREDE NYHEDER