• Forside

McLaren tager intet for givet

McLaren chef, Ron Dennis, melder ud, at selvom der er meget der peger på, at Lewis Hamilton vil sikre sig sit første verdensmesterskab når Formel 1 feltet indtager Brasilien, vil de fortsat være meget fokuseret og professionelle.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 24/10 2008 klokken 14:10

Sidste år så vi at intet er givet på forhånd. Lewis Hamilton satte en meget komfortabel føring over styr på kun to løb, hvilket sikrede Kimi Räikkönen sit første verdensmesterskab, oven i købet i hans første sæson for Ferrari.

Men som de fleste kan huske, kunne Hamilton ikke modstå det store pres og lavede den ene fejl efter den anden til sidst, for yderligere at få problemer med McLaren-raceren i det sidste løb.

I år har McLaren og Hamilton dog planer om, at det skal gøres bedre og de vil være meget koncentreret omkring det faktum, at Lewis Hamilton kun skal have 3 point med hjem, eller med andre ord, en 5. plads, for at være helt sikker på at vinde verdensmesterskabet i 2008.

Ron Dennis på Fuji

Sværere ser det ud for McLaren at sikre sig konstruktørernes mesterskab, hvor Ferrari atter har taget teten og har et relativt komfortabelt forspring ned til McLaren Mercedes. Men McLaren har ikke opgivet denne titel også.

Ifølge Ron Dennis, er den helt store forskel på i år og sidste år den, at de kommer til Brasilien med en stor selvtillid, efter i suveræn stil at have vundet Kinas Grand Prix.

”Alt det arbejde vil normalt laver når vi ankommer til det sidste løb, er udført, så vi ankommer til Brasilien fradag morgen, klar til at køre,” kom det fra Dennis.

”Vi er super forberedte, men tager intet for givet,” sluttede McLaren chefen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER