• Forside

Schumacher runder 37 år i dag. Tillykke!

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/1 2006 klokken 10:01

Den syvdobbelte verdensmester, Michael Schumacher runder i dag de 37 år, men alderen til trods, er han langt fra færdig.


Tyskerens manager Willi Weber, udtaler til det tyske blad Bild, at Schumacher er den største pilot Formel 1 nogensinde har set og han har motivationen og styrken til at fortsætte mange år endnu.


”Men hvis I spørger mig om denne sæson bliver hans sidste, må jeg desværre skuffe jer,” udtaler Weber. ”Jeg ved det simpelthen ikke.”


Schumacher selv har flere gange tidligere udtalt, at han vil blive ved, så længe han syntes han kan bidrage med noget. Sidste sæsons nedtur har ikke fået ham til at stoppe, men tværtimod fået tyskeren til at arbejde endnu hårdere, i kampen for at sikre ham et 8. verdensmesterskab.


Efter det er kommet frem, at Fernando Alonso vil kører for McLaren i 2007 og mange har eget på, at Kimi Raïkkönen vil rykke til Ferrari, er der mange der har spekuleret i, at Michael Schumacher stopper efter denne sæson. Men senest er der flere der tror på, at vi i 2007 vil se Kimi Raïkkönen og Michael Schumacher side om side på samme hold, hvilket jo nærmest vil være at sammenligne med situationen i start firserne, hvor Alain Prost og Ayrton Senna begge kørte for McLaren og totalt dominerede sporten.


En ting skal der ikke herske tvivl om, det er at tyskeren stadig er hurtig. Måske endda stadig feltets hurtigste. Det vil vi få at se i år.


Her fra Bil Magasinet, vil vi ønske Michael Schumacher et stort tillykke!

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.