• Forside

Officielt: Wurz reservepilot hos Williams

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 3/1 2006 klokken 08:01

I går kunne vi på Bil Magasinets Formel 1-side oplyse, at Alex Wurz skulle have skrevet kontrakt med Williams som test- og tredjepilot. Dette er nu officielt bekræftet af Williams overfor Bil Magasinet.


Wurz vil få rollen som testsupporter for Mark Webber og Nico Rosberg, mens han vil køre holdets tredje bil, som den såkaldte fredagspilot, når der køres løb.


Wurz vil således også være holdets reservekører, hvis der skulle ske noget med en af holdets to faste kørere.


”Jeg er meget glad for, at vi er blevet enige med Wurz omkring rollen som reservekører,” udtaler Frank Williams i den officielle pressemeddelelse. ”Jeg er sikker på, at Wurz vil få en rigtig positiv indflydelse på vores udviklingsarbejde,” tilføjede han.


Hovedpersonen selv, Alex Wurz melder ligeledes ud, at han er meget glad og stolt over at have fået denne rolle hos Williams.


”I al den tid, jeg har interesseret mig for Formel 1, har Williams altid haft en helt speciel rolle i mit hjerte,” kom det fra Wurz. ”Jeg er meget glad og stolt over at have fået denne chance og ser frem til at komme i gang med mit nye arbejde,” sluttede han.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.