• Forside

Ferrari med motorfordel

Massa og Räikkönen vil have fordel af nye motorer i Brasilien, i modsætning til Lewis Hamilton, der slutter sæsonen af med en brugt motor. Da det er sidste løb, vil de få makimalt gas.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/10 2008 klokken 12:10

Hvis Felipe Massa skal vinde Formel 1 mesterskabet, kræver det nærmest en sejr fra brasilianerens side, men det er der vist heller ikke nogen tvivl om han vil gå efter.

Når en Formel 1-pilot får ny motor, så skal han normalt passe godt på den, da den normalt også skal bruges i det efterfølgende løb. Men når han får en frisk motor op til sidste løb, vil vi se hvor stærkt det virkelig kan gå.

Både Massa og Räikkönen stiller til start med friske italienske hingste på bagsædet, mens Lewis Hamilton må nøjes med nogle lettere tilkørte tyske bryggerheste, hvilket er en klar fordel for Massa i kampen om mesterskabet.

Så selvom alt tyder på, at Lewis Hamilton vil sikre sig sin første titel i Formel 1, er der noget der tyder på, at vi vil få underholdning til sidste meter i Brasilien i den kommende weekend.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.