• Forside

Felipe Massa husker tilbage

Forud for den foreløbig vigtigste weekend i Felipe Massas karriere i Formel 1, husker Felipe Massa tilbage til det brasilianske Grand Prix 1999. Det var første gang Felipe Massa kom tæt på paddocken i Formel 1. Og det var ikke som kører.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/10 2008 klokken 15:10

Første gang Felipe Massa kom tæt på paddocken i Formel 1 var tilbage i 1999. Her mødte han den daværende Benetton F1 kok Felice Guerini. Den samme kok, som nu arbejder for Ferrari.

”Jeg kommer til Formel 1. Husk mig.”

Felipe Massa kørte tilbage i 1999 Formel Renault, mens hans møde med Felice Guerini var i form af jobbet som leveringsbud, hvor han leverede pasta og bananer til Benettons hospitality område.

Felipe Massa

Tre år senere kom han i Formel 1 i Peter Saubers lille team Sauber-Petronas, hvor han afløste sin nuværende holdkammerat hos Ferrari; Kimi Raikkonen. Debutåret var dog plaget af mange afkørsler, og Felipe Massa nåede end ikke at fuldføre sæsonen før Peter Sauber satte Felipe på bænken og Heinz-Harald Frentzen i sædet.

Det år gav ham et rygte som en vild og aggressiv kører.

“På grund af mit første år havde jeg i mange år et dårligt rygte.”

“Det gjorde intet godt for mit image og det har taget lang tid at komme over og ændre. Men heldigvis føler jeg, at vi har fået det ændret.”

”Jeg bliver nogle gange slagtet af pressen, men mit team støtter mig altid 100%”

Denne weekend kan han få det ultimative bevis på, at han har ændret sig gennem årene.