• Forside

Endnu en våd weekend

Sidste løb på årets Formel 1 kalender køres i weekenden. Et løb hvor vi får navn på den kommende verdensmester, Hamilton eller Massa. Alt tyder på regn.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 30/10 2008 klokken 12:10


Hvis man skal tro på hvad metrologerne siger, så vil Lewis Hamilton få hjælp af vejrguderne til at sikre sig sin første verdensmester titel, når Brasiliens Formel 1 Grand Prix afvikles i den kommende weekend, på Interlagos banen ved Sao Paulo.

Alle dage er der forudset regn. Fredag og lørdag, med temperaturer helt ned til 17 grader, hvilket helt sikkert vil få de mindste bikinier til at få overtræk på.

Lørdag er der dog nogen mulighed for at det ikke vil regne så meget, måske tilmed holde lidt tørt, så kvalifikationen måske vil blive tør.

Søndag, der så bliver årets sidste løbsdag, er der ikke megen trøst at hente, med mindre man holder af den trykkende varme der opstår, når temperaturerne stiger til omkring 25 grader i silende regn.

McLaren er næppe kede af denne udsigt, da de gennem hele sæsonen, har vist at de er stærkere når det regner, end Ferrari. Men Felipe Massa kører på hjemmebane og har før vist hvordan den skal klares.
Så vi ser frem til en spændende sæsonafslutning.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER