• Forside

Montoyas opskrift på McLarentriumf

Nu hvor sæsonen er ved at gå på hæld, begynder alle nuværende og tidligere Formel 1 aktive at komme med deres gode råd og formaninger. Vi har tidligere hørt det fra Eddie Jordan, her kommer der så råd fra Juan Pablo Montoya.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 30/10 2008 klokken 08:10

Tidligere Formel 1 kører Juan Pablo Montoya er nu ude med gode råd til Lewis Hamilton, om hvordan han skal gennemføre årets sidste løb, så han kan gå derfra med mesterskabskronen på hovedet.

Montoya udtaler ” Han skal holde sig langt væk fra Felipe Massa i dette afgørende løb på Interlagos”. Hvis jeg var Lewis ville bare lade Massa komme forbi og køre sit eget løb. Hvem der vinder løbet er ikke vigtigt for ham”.

Kimi Räikkönen, Montoya og Fernando Alonso på podiet efter Brasiliens Grand Prix 2005

”Problemet er at Lewis Hamilton er ung i Formel 1, og derfor vil han gøre alt hvad han kan for at vinde hver gang, han må lære at det nogle gange er bedst at få færre, men sikre points” kommer det fra den tidligere Williams og McLaren kører.