• Forside

Jordans opskrift på McLarentriumf

Tidligere Team ejer, Eddie Jordan, mener at Lewis Hamilton må være forberedt på at være direkte nådesløs når han skal køre årets sidste løb i Brasilien.

Eddie Jordan. . Copyright Jordan Media

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 25/10 2008 klokken 10:10

Tidligere Team ejer, Eddie Jordan, mener at Lewis Hamilton må være forberedt på at være direkte nådesløs når han skal køre årets sidste løb i Brasilien.

”Hvis Massa fremprovokerer en kollision, ligesom han gjorde det på FUJI, må Hamilton være parat til at dreje hjulene ind i Massa og tage ham med af. Han skal være sikker på at Massa heller ikke kommer længere” kommer der fra Eddie Jordan.

Nicolas Kiesa i Jordan, fra dengang Eddie selv havde biler kørende

”Det er ikke sikkert at folk kan lide at høre det, men det er nu engang nogle gange det der skal til.

Hamilton må også være forberedt på at både publikum og Stewarts er imod ham, sådan er det bare når man kæmper indædt for titlen. Jeg mener at de straffe der blev tildelt Lewis Hamilton både i Belgien og i Japan var lige til den hårde side, men han må forvente at det er den måde det er på”

Med lidt sammenhold og samarbejde skal vi nok klare den, du

”Det er også vigtigt at der kommer noget mere støtte fra Heikki Kovalainen. Det drejer sig om at han skal tankes mindre så han får en chance for kvalificere bilen indenfor de 2 første rækker, det vil øge McLarens chancer meget, men Ron Dennis har fået alt for lidt ud af Kovalainen i år, så det må de gøre bedre” slutter, den altid festlige, Irer.