• Forside

Farmand vifter flaget for verdensmesteren

Normalt er det en berømthed, der får lov til at flage vinderen af det brasilianske Grand Prix af, men på søndag er det mest berømte ved personen, der flager vinderen af hans søn. De brasilianske arrangørerer har bedt faderen til den kommende verdensmester om at flage vinderen af.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/10 2008 klokken 16:10

Som en ekstra gimmick på afslutningen af sæsonen har de brasilianske arrangører inviteret Lewis Hamiltons far Anthony og bror Nicholas, samt Felipe Massas forældre Luiz Antonio og Ana Elena til at være de personer, der får lov at flage verdensmesteren af.

Det betyder, at hvis Lewis Hamilton vinder VM, så vil Anthony Hamilton få fornøjelsen, og skulle det lykkedes Felipe Massa at tage VM, så bliver et Luiz Antonio Massa, der vil give sønnike det ternede flag. Noget som helt sikkert vil være ekstra populært i Brasilien med en brasiliansk verdensmester, der tager mesterskabet på hjemmebane.

Løbsofficial Carlos Roberto Montagner udtalte til den brasilianske sportsavis ’Gazeta Esportiva’.

”Vi tror det vil være noget helt specielt, hvis familierne deltager på denne måde.”

Med tanke på de seneste to brasilianske Grand Prixer, så kan det meget ironisk blive Anthony Hamilton, der flager ærkerivalen Felipe Massa som vinder af løbet og sønnen Lewis Hamilton som verdensmester.

Tidligere har blandt andet den brasilianske fodboldlegende Pelé haft æren af at lade det ternede flag falde for vinderen.