• Forside

Piquet frygter Grosjean

Nelson Piquet kører i denne weekend debutsæsonens sidste løb for Renault, velvidende at denne sæson kan blive den eneste han kører for holdet. Den unge franskmand Romain Grosjean bejler til sædet, og det er ikke noget der glæder Nelsinho.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/10 2008 klokken 22:10

For flere kørere vil løbet på Interlagos være deres sidste løb. Måske ikke i deres Formel 1 karriere, men i det hold de har kørt for i år. En af disse er Nelson Piquet Jr, der frygter at han bliver erstattet af testkører Romain Grosjean. Dette for at det franske Renault hold kan få en fransk kører.

Nelson Piquet Jr. siger

”Jeg tror Renault er tvunget til det. Det er en del år siden de har haft en fransk kører.”

Romain Grosjean kører opvisning ved et World Series by Renault løb

Nelson Piquet siger, at Renault måske allerede har taget sin beslutning, men at hans manager naturligvis har haft følere ud til andre teams. Muligvis Honda, hvis nye sponsor Petrobras gerne ser en ung ’brasser’ bag rattet.

”Der er altid diskussioner. En paddock er ikke særlig stor: Vi snakker. Alle ved hvad andre gør. Alle venter på en andens beslutning.”

Den anden er selvfølgelig Fernando Alonso. Når han først offentliggør, hvor han kører i 2009, så vil vi få en ’snowball effect’.

Nelson Piquet Jr. kører måske sit sidste Renault løb på søndag.

”Jeg ved ikke, hvad der sker. Renault vil tage en beslutning, måske har de allerede taget den. Men jeg er ikke blevet fortalt noget endnu.”

Nelson Piquet slutter med at sige om hans år, at

”Det var ikke det år jeg forventede, men jeg har lært en del.”