• Forside

Irvine: Hamilton skal skifte til Ferrari

Den tidligere Formel 1 pilot, Eddie Irvine, mener, at det er nødvendigt for Lewis Hamilton at skifte sit McLaren-Mercedes sæde ud med et hos Ferrari.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 4/11 2008 klokken 20:11

Eddie Irvine, der kæmpede med om mesterskabet i 1999, mener, at det er det eneste rigtige for den nykårede verdensmester at gøre, hvis ikke før, så siden.

Den 42 årige Nordirer, der kørte for Jordan i 1995 før han accepterede at bliver andenkører for Michael Schumacher hos Ferrari, mener at det bør være blandt Lewis Hamiltons fremtidsplaner at komme til at køre for det italienske team med de røde biler.

Lewis Hamilton får et fortjent kys af kæresten Nicole Scherzinger

”Han vil muligvis vinde et par gange mere med McLaren, og han er forståeligt loyal overfor Ron Dennis, men han må være forberedt på at skifte” lyder det fra Eddie Irvine. ”Ferrari er stedet for en stjernekører at være. Jeg har været der, og jeg ved at det er helt anderledes end noget andet team,” slutter han.

McLaren fejrer Lewis Hamiltons mesterskab

Indtil videre er Lewis Hamilton dog på kontrakt hos McLaren indtil 2012, og der er ikke noget der tyder på at Ron Dennis har planer om at det skal ændres.

RELATEREDE NYHEDER