• Forside

Hamilton: McLaren forever

Den nykårede verdensmester Lewis Hamilton, McLaren fortæller, at han hellere end gerne vil fortsætte hos McLaren mange år endnu – ja endda i hele hans motorsportskarriere. Det fortalte han onsdag ved en sejrs-event i McLarens hovedkvarter.

Af: !René Vium (rv@bmf1.dk) d. 5/11 2008 klokken 19:11

Det vakte stor jubel, da Hamilton som den yngste individuelle F1-mester nogensinde rejste sig foran de ca. 1000 McLaren-medarbejdere i hovedkvarteret i Woking, og udtalte disse ord om hans varme ønske om at blive i teamet i hele hans F1-karriere.

Det var noget man i det ambitiøse team kunne lide at høre. McLaren har ikke haft en F1-verdensmester siden 1999, hvor Mika Häkkinen sejrede, så det gav nok et par ekstra decibel i jubelråbene, da Hamilton vendte tabet til samlet sejr på sidste omgang i søndags, og man fornemmer der stadig og fortjent festes hos det stærke team.

Hamilton ankommer til Welcome Home Party i McLaren Tecnology Centre

”Jeg elsker bare dette her team, og har ingen intentioner om at forlade det”, fortalte Hamilton de stolte McLaren-medarbejdere. ”Det her er verdens bedste team. Jeg er yderligere meget stolt af alt det, som McLaren hidtil har opnået, og nu være en del af den historie.”

”Da jeg i løbet af min opvækst fandt ud af, at jeg ville køre race, da vidste jeg ret hurtigt, at det var McLaren, jeg ønskede at være en del af”, fortæller Hamilton.

Han fortæller yderligere om sin drøm, og at han helt fra sin pure ungdom yndede at besøge teamets hovedkvarter, hvor han så gik rundt og så på alle pokalerne. Han så på Ayrton Sennas vinderbil og senere på Häkkinens, da han blev mester for 9 år siden.

Hamilton kunne ikke lade være med at røre ved bilen og rattet, og siden har drømmen været printet ind britens drømmeunivers. Han ville selv sidde i en McLaren-racer, og ligeså vinde VM. Nu er drømmen, der blev født i hans sene barndom, blevet til virkelighed.

Welcome Home Party i McLaren Tecnology Centre

Han fortæller desuden, at teamchef Ron Dennis har lovet ham hans drømmebil – en McLaren F1 LM Road car, der kun er produceret 107 eksemplar af, hvis altså Hamilton lige vinder den individuelle titel 3 gange.

Han mangler således endnu 2 individuelle titler, som han selvfølgelig straks agter at gå efter, så snart næste års sæson påbegyndes.

”Det er den sejeste bil i verdenen, og jeg ønsker virkelig gerne, at gøre mig fortjent til sådan en model”, drømmer Hamilton videre.

Hamiltons drømme i motorsporten har det jo med at gå i opfyldelse, men hvornår det sker, eller om det virkelig sker, bliver kun spændende at følge i årene fremover.

RELATEREDE NYHEDER