• Forside

Farvel til Ferrari, Kolles og Gascoyne

Som skrevet tidligere i dag så kunne Force India stå overfor større ændringer i 2009. Nu er beviset kommet. Her til eftermiddag har Force India sagt farvel til Ferrari, Colin Kolles, Mike Gascoyne og Patrick Missling.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 7/11 2008 klokken 19:11

Der bliver store ændringer hos Force India i 2009.

Ferraris motorkontrakt er opsagt, og tre ledende medarbejdere er opsagt. På mandag vil Vijay Mallya annoncere det nye tekniske hold, og samtidig skulle Mercedes blive annonceret som ny samarbejdspartner.

Her kommer uddrag fra de to pressemeddelelser som Force India har sendt ud.

”Force India ønsker at takke Ferrari for dets meget ønskede og værdifulde støtte indtil nu, som altid er sket på højeste niveau; teknisk og professionelt og et formidabelt samarbejde.”

”Force India er mit sværeste projekt til dato, og det står nu klart, at det kræver et mere direkte input fra min side. Vi er kommet langt denne sæson, men vi har behov for mere og det kræver en radikal omstrukturering indenfor management-strukturen for at sikre maksimal produktivitet.”

Ferrari skal ikke længere levere motorer til Force India

”Jeg vil gerne takke Colin Kolles for hans utrættelige arbejde med at holde dette lille team i live og til Mike Gascoyne for at have bragt hans store viden indenfor teknisk ekspertise. Begge har spillet en instrumentel rolle i at gøre holdet til det det er i dag.”

”På mandag den 10. November vil jeg annoncere den nye tekniske retning holdet vil arbejde imod ligesom jeg vil udnævne en ny Chief Operating Officer, som vil tage det overordnede ansvar for vores Silverstone- og Brackley faciliteter, løbs- og testoperationer.”

Vi glæder os til mandag.