• Forside

Red Bull er ikke i top 3

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/3 2006 klokken 16:03

Ifølge Red Bull piloten David Coulthard, har Red Bull et stort potentiale, men som det ligger lige nu, er de ikke i top 3.

“Det er dog svært at sige mere præcist hvor vi ligger endnu med kun et enkelt løb kørt,” kom det fra DC. ”Lad os se hvad der sker i weekenden.”

Der blev også spurgt ind til duellen mellem ham og Heidfeld.

”Det er interessant, for alle ved, at Formel 1 ikke er en kontaktsport,” siger DC. “Vi rørte ikke ved hinanden, men jeg måtte en tur ud fra banen for at undgå ham.”

”Det var tydeligt for de fleste at se, at han ikke var på siden af mig og jeg derfor havde retten til linjen.”

”Det er en af de mange fordele, der er kommet ved at have faste stewarts frem for lokale,” tilføjede skotten.

Skotten er dog skuffet over, at Ferrari motoren stod af efter løbet og at de derfor, med friske motorer, allerede nu er sat 10 omgange tilbage.

Hvad der nøjagtigt er sket med Ferrarimotoren, ville han ikke komme ind på, da han var uklar på, om der var kommet en officiel meddelelse fra Ferrari om problemet.

DC er også lidt skuffet over, at han bliver straffet med ti placeringer, selvom han ikke var i pointene.

”Hvis bilen nu var brudt sammen, lige inden jeg kørte over stregen, var jeg ikke blevet straffet, men det gør jeg nu,” siger en undrende DC, der mener man burde kikke disse regler lidt nærmere efter i sømmene.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.