• Forside

Ralf optimistisk forud for Malaysias Grand Prix

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 16/3 2006 klokken 16:03

Ifølge Ralf Schumacher skulle de voldsomme problemer, som Toyota havde med deres nye Bridgestone dæk, gerne være løst inden weekendens Grand Prix,

”Vi havde et meget vanskeligt løb i sidste weekend, men til trods for de åbenlyse store problemer, lærte vi meget,” udtaler Ralf Schumacher i et interview.

”Jeg er ret sikker på, at den strategi jeg valgte, var bedre end Trullis, selvom vi desværre ikke så det endelige resultat af den,” kom det yderligere fra tyskeren, der satser meget på, at det vil gå holdet betydeligt bedre i den kommende weekend.

”Vores store problem, var manglende greb,” kom det fra Ralf, der også indrømmede, at det i sig selv ikke var Bridgestonedækkenes problem, men snarere Toyotas manglende formåen til at gøre brug af dækkenes egenskaber.

Muligheden for at vælge andre dæk i Malaysia, skulle meget gerne hjælpe Toyota væk fra bunden af feltet, men de ved også, at dette ikke gør det alene.

”Vi har flere muligheder for valg af dæk, hvilket gerne skulle hjælpe os, men vi ved også at det ikke helt er nok,” siger den ambitiøse tysker.

Ralf var ellers generelt godt tilfreds med det nye kvalifikationsformat, som han håber at kunne stifte mere bekendtskab med i den kommende weekend.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER