• Forside

MexiHonda F1

I Honda Motor Companys forsøg på at få solgt deres Brackley baserede Formel 1-team, er udvalget af potentielle købere ved at være indsnævret til ganske få. En god mulighed er mexicansk.

Af: Peter Scheller (psn@bmf1.dk) d. 22/12 2008 klokken 08:12

Det er allerede almindelig kendt at Prodrives chef, David Richards, er meget interesseret i Honda Racing, og som en del af det er rejst til mellemøsten for at finde økonomisk opbakning til et køb af teamet.

Nu melder der sig imidlertid en anden seriøs køber, som selv har pengene til det, idet han er anset til at være blandt de 3 rigeste mænd i verden. Navnet er Carlos Slim, og han kommer fra Mexico.

Rubens Barrichello og Jenson Button, Honda RA107, under det spanske GP 2007

Den 68-årige Carlos Slim, som ejer telekommunikationsfirmaet Telmex, kunne ikke skjule interessen længere, da han blev set på besøg i det engelske hovedkontor i sidste uge.

Helikopteren, prydet med mexicanerens officielle våbenskjold, var for stor til at lande på helikopterplatformen, hvorfor man måtte rydde parkeringspladsen for at få plads til den.

Super Aguri foran Honda

Skulle Slim overtage Honda F1, ville det øge chancerne for Bruno Senna, da han i forvejen er sponsoreret af Telmex og Embratel.

Bruno Senna kan være kommet lidt tættere på et F1 sæde

Force Indias Vijay Mallya har også udvist interesse, og ligeledes en schweizisk fond og en græsk skibsredder ved navn Achilleas Kallakis.

Teamchef, Nick Fry, har udtalt at der har været en meget stor interesse for teamet, siden Hondas tilbagetrækning blev annonceret, og arbejdet på 2009 modellen er også fortsat, med henblik på at have den til start i Melbourne den 29. marts.

RELATEREDE NYHEDER