• Forside

Alonso får ny sponsoraftale

Har du nogensinde undret dig over, hvorfor TV2 altid kan få et interview med Bjarne Riis og hans cykelhold, når der er så mange tv-stationer der gerne vil have en kommentar fra ham? Fidusen er, at tv-stationerne køber sig til førsteret hos ryttere og hold. På samme måde i Formel 1.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/12 2008 klokken 19:12

Har du set Formel 1 på RTL, er du måske også blevet overrasket over, at den tyske journalist, Kai Ebel, altid kan finde Michael Schumacher til et interview. Hvordan ITV altid kan få kommentarer fra de britiske kørere o.s.v. I Spanien har tv-stationen Telecinco haft en prioritetsaftale med Fernando Alonso, så alle kommentarer først gives til dem.

Telecinco har mistet de spanske rettigheder til at vise Formel 1 i Spanien. De er i stedet overgået til stationen La Sexta, og de har netop lavet en aftale med Fernando Alonso.

En aftale som i følge den spanske sportsavis Marca skulle indbringe den tidligere verdensmester 6 millioner euro over de næste fem år. En lille stigning i forhold til Telecinco-aftalen, der blev indgået før Fernando vandt to mesterskaber.

Ak ja. Så troede man, at det ikke var alt, der kostede penge.