• Forside

Red Bull-biler forsinkede

Force India meldte for flere uger siden ud, at deres 2009-model ville komme meget sent på testbanen på grund af det nye samarbejde med McLaren-Mercedes. Det er mere overraskende, at Red Bull-holdene også er meget forsinkede.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 30/12 2008 klokken 19:12

Ifølge Red Bull Racings testkører og sandsynligvis kommende Toro Rosso-kører, Sebastien Buemi, kommer de to Red Bull-teams først til at modtage de nye 2009-modeller meget sent.

Først omkring februar skulle moderteamet få det første chassis til levering, mens Toro Rosso må vente til marts måned på at få deres første chassis.

Red Bull raceren. Launch 2008. Hvornår 2009 launchen skal foregå er meget usikkert.

Det virker overraskende, at Red Bull-bilerne er så forsinkede i udviklingen, og det må kunne tilskrives det nye KERS-system, men det burde ikke være den eneste grund. Der må være andre områder, der driller tyreholdene.

Ifølge den franske avis ’L’Equipe’ skulle de citere Sebastien Buemi, og med den sene ankomst af bare det første chassis skulle Red Bull Racing få en test inden sæsonstart, mens Toro Rosso kommer med et blankt papir, når de skal sætte bilerne op til årets første Grand Prix i Australien.

Det er Red Bull Technology, der designer de to chassiser, som Red Bull Racing og Scuderia Toro Rosso skal køre med i 2009.