• Forside

Ferrari vil hjælpe Honda

Ferrari melder nu officielt ud, at de er klar til at hjælpe det gamle Honda hold med at komme til start i Melbourne. De vil dog ikke købe holdet. Men motorerne er de klar til at levere, hvilket er en vigtig detalje.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 7/1 2009 klokken 10:01

Ferrari har bekræftet, at ledelsen fra Honda-holdet har rettet henvendelse til dem, omkring en eventuel motor leverance, en henvendelse Ferrari ser positivt på.

”De har spurgt os om vi vil være villige til at levere motorer til dem i 2009, hvilket vi har sagt ja til,” kom det fra en Ferrari talsmand. ”Meget mere er der ikke i det.”

Uanset hvem der skulle være klar til at overtage det fallerede hold, vil de således allerede have en komplet pakke på plads og dermed sikkerhed for at have en bil der kan komme til start i Melbourne - altså hvis de når at få det på plads i tide.

Der er ikke megen tid tilbage for Nick Fry og Ross Brawn til at få solgt holdet. Men alle håber, at en af de angiveligt flere interesserede købere, slår til og sikre at vi ikke mister endnu et hold inden sæsonstarten 2009.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER