• Forside

Schumacher taler med Honda

Den tidligere Ferrari pilot og nære ven af Ross Brawn, Michael Schumacher taler med Honda, men afviser at ville købe det lukningstruede Honda hold. ”Det er kun motorcykler vi taler om!”

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 6/1 2009 klokken 10:01

Der har, siden Honda valgte at lukke deres Formel 1 hold, været en del rygter fremme om forskelliges interesse i at overtage holdet, og senest er det så Michael Schumacher der er blevet sat i forbindelse med holdet.

Den nu 40 år gamle ex-verdensmesters talskvinde, Sabine Kehm, afviser totalt, at Schumacher skulle være interesseret i at købe sig ind i Formel 1.

”Det er rigtigt at Michael og Ross stadig er gode venner,” kom det fra Sabine Kehm. ”Men det eneste vi taler med Honda om, er IDM.”

IDM er den motorcykel klasse Schumacher bruger lidt fritid på, hvor han kører på en Honda.

Så Honda-holdet er endnu ikke solgt og det lader ikke til, at der er en køber klar lige rundt om hjørnet, selvom man håber på at få solgt holdet inden udgangen af januar måned, da det er sidste frist for at tilmelde et hold til 2009 sæsonen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER