• Forside

Glock tror på Toyota

Ikke nok med at Toyota nu officielt er verdens største bilproducent, så forventer Timo Glock også, at 2009 bliver året, hvor Toyota får deres helt store gennembrud i Formel 1 med deres første sejr.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/1 2009 klokken 12:01

Efter at have gennemført den første test med den nye Toyota TF109, var Grand Prix piloten, Timo Glock, særdeles positiv.

Toyota testede på den portugisiske bane Portimao, som flere af de andre hold, hvor han i går overtog Toyota raceren fra Jarno Trulli.

Glock kunne godt lide følelsen af den nye bil, som han mente mindede meget om GP2 racerne.

For Toyota blev det en rimelig god testdag. Eneste problem var en mindre brand i bilen, der blev forsaget af en defekt olieslange. Det gav tyskeren en lidt længere frokostpause end forventet. 4 timer.

”Bilen var stabil under nedbremsning og hurtig ud af svingene, så der er ikke rigtigt noget at klage over og det lover godt for bilens udvikling,” kom det fra Glock.

63 omgange blev det til for Glock, hvilket var lidt mindre end planlagt, men nok til at give holdet en masse vigtigt data.
Det eneste Glock havde ønsket sig bedre, var flere omgange i bilen på tør asfalt.

”Vi mistede en del testtid som følge af olieslange problemet, men det var ikke så slemt,” sluttede Glock, der tester videre i TF109 raceren i dag.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER