• Forside

Alonso på cykeltur med Sastre

Den forsvarende Tour de France vinder, spanieren Carlos Sastre, der vandt Tour'en i 2008 med danske Team CSC Saxo Bank, har været ude og trille en lille tur med Renaults tidligere Formel 1-verdensmester, Fernando Alonso.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/1 2009 klokken 12:01

Alonso var inviteret med på en træningstur sammen med Sastres nye hold, Cervelo, da de var ude og lufte cyklerne på en lille 110 km tur.

For Sastre var der tale om en stille og rolig tur, med en gennemsnitshastig højere end den de fleste af os kan få vores cykler op på, nemlig 37 km/t.

Alonso har som en del af planen for at komme i bedre form og ned i vægt, taget cyklingen til sig, hvilket betyder, at den i forvejen veltrænede spanier, har tabt hele 4 kilo over vinteren.

Sastres holdkammerat, spanieren Joaquin Novoa, udtalte efter turen, at han mente Alonso havde gode evner som cykelrytter og med lidt mere træning, kunne han helt sikkert godt klare sig på et rimeligt højt plan.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.