• Forside

Weekendens sjove nyhed

Der er ikke mange der ved det, men Dannebrog blev denne weekend repræsenteret ved den ene af weekendens to runder i Speedcar-serien på Formel 1-banen i Bahrain. Det endda helt uden en dansk kører.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 24/1 2009 klokken 22:01

Der er nok en medarbejder, der skylder en kvajebajer ovenpå denne weekends afdeling af Speedcar på Sakhir-banen i Bahrain. Fredagens løb blev domineret af tre tidligere Formel 1-kørere. Jean Alesi vandt løbet foran Heinz-Harald Frentzen og Johnny Herbert.

Løbene i Speedcar er ganske underholdende, og der er stor forskel på kørernes evne til at tøjle de NASCAR-lignende Speedcar-biler. En af de nye kørere i serien er Vitantonio Liuzzi, der i kraft af manglende plads i Formel 1 holder talentet skarpt i vinterserien Speedcar.

Vitantonio Liuzzi bliver skubbet rundt i Bahrain

Det foregik med masser af fart, overhalinger og buler. Liuzzis løb kunne akkompagneres af Kylie Minogues Spinning around, da den meget godt beskriver de to løb Tonio deltog i.

Johnny Herbert med blokerede dæk

Dagens løb i Speedcar blev vundet af Johnny Herbert, der med få minutter tilbage af løbet bremsede sig indenom Gianni Morbidelli, endnu en tidligere F1-kører. Men tilbage til Dannebrog som jeg har valgt at gemme til sidst i denne nyhed.

Dannebrog kom til tops i Bahrain

Mon ikke Heinz-Harald Frentzen har bedt Speedcar-arrangørerne om at lade deres medarbejdere lære lidt om landeflag.