• Forside

Piquet Jr. forventer fair behandling

Nelson Piquet Jr. skuffede mange sidste år, da han var langt fra Fernando Alonsos pace. I år forventer Junior til gengæld, at han og Fernando Alonso bliver behandlet ens. Sidste år var jo et læreår, så i år skal det være.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 26/1 2009 klokken 09:01

Nelson Piquet Jr forventer i år, at han får en bedre chance for at vise, hvad han kan i Formel 1. Oven på det svære 2008-år, så skal de bitterkørte erfaringer bruges til at skabe resultater. Det er svært, hvis Renault satser entydigt på Fernando Alonso. Så Piquet forventer ens behandling.

”Sidste år skulle jeg lære, så naturligvis ville vi ofte give førsteprioritet til Fernando, fordi han havde en bedre chance for at vinde løb eller være fremme i front”

Nelson Piquet Jr.

”Nu tror jeg holdet bliver nødt til at spille på os begge, og give begge biler de samme forudsætninger.”

Fernando Alonso nyder dog stadig førstekørerrollen. Det var ikke tilfældigt, at Junior havde æren af at teste R29 de første par dage.

Fernando Alonso sagde

”Holdet spurgte mig, hvilke dage jeg ønskede at køre, og jeg sagde dag tre og fire fordi bilen normalt har en del problemer de første to dage.”

Fernando Alonso i R29

Man forstår dog godt, hvis Renault prioriterer Fernando Alonso højest. Alonso vandt to sejre i 2008, han har vundet to verdensmesterskaber og han sættes i forbindelse med Ferrari stort set hele tiden. Så 2009 er året, hvor Fernando skal overbevises om, at Ferrari ikke er værd at satse på.

RELATEREDE NYHEDER