• Forside

No Speed

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/3 2006 klokken 11:03

Jenson Button langer efter gårsdagens løb, kraftigt ud efter STR piloten, Scott Speed, som han mener, kostede ham andenpladsen.

"Omgangen inden jeg skulle i pit, hvor jeg havde rigtig god fart i bilen, blev jeg voldsomt forsinket af Scott Speed, der åbenbart havde svært ved at lukke mig forbi,” udtaler tydeligt irriteret Honda pilot, der mener at amerikanerens selviske handling meget vel kan have kostet ham andenpladsen i det tætte løb i Malaysia.

Også holdets tekniske chef, Nick Fry bakker op om denne teori.

”Speed var alt for lang tid om at lukke Button forbi,” kom det fra Fry. "Men lad os håbe at han lære af det og i fremtiden vil kikke lidt mere i bakspejlet,” tilføjede han.

Speed selv, udtaler at han mener de begge overreagere og tilføjede, at Button var over seks sekunder efter Button, så selvom han skulle have holdt ham tilbage, ville det ikke have ændret på udfaldet.


Scott Speed benægter at han kostede Button andenpladsen

Fakta er dog, at der ikke er nogen der kan være i tvivl om, at det kostede Button dyrebare sekunder, at ligge bag STR piloten. Men om det havde ændret på udfaldet, kan man kun gisne om.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.