• Forside

Honda optimistisk

Selvom vi nu er meget tæt på den deadline der er sat for holdets overlevelse, nemlig den 1. februar, tror de stadig på Honda holdet, at de vil få en løsning på plads og være klar til start i Melbourne sidst i marts måned.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 28/1 2009 klokken 13:01

Nick Fry forhandler fortsat med flere interesserede parter, om en eventuel overtagelse af det gamle Honda hold, her få dage inden den oprindelige tidsfrist udløber.

”Der er ikke nogen endelig afklaring på vores situation endnu, men vi er fortsat optimistiske,” udtalte en talskvinde fra holdet.

Fanen bliver da også holdt højt på den lukningstruet fabrik, hvor udviklingen af 2009 raceren, der oprindeligt gik under navnet RA109, fortsætter.

Tidligere på måneden, fortalte Fry, at de var i dialog med omkring 12 interesserede købere, hvilket betød at de måtte fravælge nogle af dem. Nu er der angiveligt reduceret i antallet, men om der blandt de tilbageværende er en køber der er stærk nok, er stadig et åbent spørgsmål.

”Vi er optimistiske omkring vores fremtid, men mere kan vi ikke melde ud på nuværende tidspunkt,” tilføjede talskvinden, der samtidig understregede, at der nok skulle komme en udmelding, så snart de havde en aftale på plads.

Hun understregede samtidig, at deadline ikke nødvendigvis er på fredag. ”Der er ikke nogen bestemt tidsramme for hvornår vi skal være på plads med en køber.”

”Arbejdet på den nye bil fortsætter og udvikler sig positivt, så uanset om der står en køber klar i dag, eller om 14 dage, vil de have en bil at stille til start med i Australien.”

Hvis det lykkes for dem at finde en ny ejer, så er der lige spørgsmålet om hvem der skal kører for dem.
Jenson Button lader til at være det naturlige valg, da han ikke har indgået en ny kontrakt og længe har været holdets stjerne. Men hvem der skal indtage det andet sæde, er der meget mere tvivl om.
Rubens Barrichello er klar til at tage en sæson mere, men spørgsmålet er om han får buddet. Bruno Senna står klar til at træde ind i Formel 1, det samme gør Lucas di Grassi, hvilket igen giver de eventuelle nye ejere, en ganske fornuftig startplatform.

Så er der kun motor spørgsmålet tilbage. Her ser det ud til at være Mercedes der vil løbe med den leverance, men igen, så er intet afklaret endnu, så vidt vi ved.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER