• Forside

Kimis egen skyld

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 20/3 2006 klokken 13:03

Kimi Räikkönen beskyldte efter løbet Christian Klien for at have ødelagt hans chance i Malaysia, efter Red Bull piloten kørte op i ham på første omgang af weekendens løb. Men dette afvises af Klien.

”Jeg var hårdt presset og oppe på kerben, da Kimi skød ind foran mig og bremsende,” forklarede Klien. ”Jeg havde simpelthen ingen steder at køre hen,” tilføjede han og pegede hermed på, at det var Kimi Räikkönens egen skyld.

Klien pointerede også, at han kun rørte ved finnen, som selv mener at han blev ramt så hårdt, at hans hjulophæng kollapsede.

I den finske lejr, var udmeldingen meget anderledes, da Kimi med meget tydelig utilfredshed, udtalte at Klien havde været overmodig, da han påkørte ham bagfra.

”Jeg havde fået sat bilen rigtig godt op og havde en rigtig god strategi,” kom det fra Iceman, der var sikker på, at han kunne have taget årets første sejr i Malaysia, hvis ikke det var for nærkontakten med Red Bull piloten på første omgang.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER