• Forside

Sato er skuffet

Igår bekræftede Scuderia Toro Rosso, at Sebastien Bourdais tager endnu en tørn for teamet. Det skete på bekostning af Takuma Sato, der bejlede kraftigt til sædet. Både Takuma Sato og hans manager er skuffede.

Af: Michael Ewert (mew@bmf1.dk) d. 7/2 2009 klokken 16:02

Takuma Sato troede selv, at han havde en chance for det ene sæde hos Toro Rosso, så han var naturligvis dybt skuffet, da sædet i stedet gik til Sebastien Bourdais. Gennem manageren Andrew Gilbert Scott kom skuffelsen til udtryk.

Andrew Gilbert Scott sagde til udnævnelsen af Sebastieb Bourdais.

“Vi har arbejdet meget hårdt og vi har formået at tiltrække en ikke helt ubetydelig sponsorpakke til holdet, men uheldigvis var det ikke nok til at sikre sædet.”

”Jeg er meget skuffet over, at Scuderia Toro Rosso ikke har valgt Takuma til at køre for dem i 2009. Taku har vist formidabel fart og dedikering under de tre trests han har kørt for holdet, og jeg tror at han var den hurtigste kører.”

Takuma Sato i Toro Rosso raceren

”Vi vil gerne takke vores loyale og nye sponsorer, og de mange Takuma fans for alt hvad de har gjort for at hjælpe med at prøve at sikre sædet til Taku. Nu venter vi på den næste mulighed.”