• Forside

Launch datoer

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/1 2006 klokken 12:01

Den 10. januar vil vi igen se Formel 1 bilerne på banen, efter en vel overstået vinterpause, hvorefter holdene vil påbegynde præsentationerne af deres 2006 biler.


Traditionen tro, er det Toyota der ligger ud. Den 14. Januar vil den japanske bilproducent vise deres helt nye bil frem, som Mike Gascoyne endnu engang har stået fadder til.


Allerede den 16. januar, vil det nye BMW Sauber hold præsentere deres nye bil. En bil som Sauber naturligvis har haft den største indflydelse på.


Den 24. januar har Ferrari valgt at præsentere deres nye bil, hvilket er noget usædvanligt for det italienske hold, der normalt starter sæsonen med sidste års bil. Men efter en meget skuffende sæson for Ferrari og mange nye regler, er det ikke tilfældet i år.


To dage senere kommer turen til BAR Honda, der således vil præsentere deres nye bil den 25. januar. En bil som de selv har store forventninger til, men bookmakerne betvivler.


Den 27. januar går Williams på scenen med deres Cosworth motoriserede bil, som skeptikere tror vil blive den store nedtur for Williams, mens de mere positive tror at den vil bringe dem tilbage til den forreste del af feltet.


31. januar er det de forsvarende mestre fra Renault der går på senen. Det bliver spændende at se, om de har været lige så innovative i år, som de var sidste år.


Sidste hold der har sat en dato på indtil nu, er Midland F1, der vil præsentere deres første Formel 1 bil den 3. februar.


Red Bull kører allerede med deres nye bil, men vil først annoncere den officielt aftenen før det første løb i Baharin, hvilket også gælder for junior holdet Squadra Toro Rosso.


De sidste to hold, det mystiske Super Aguri og de knapt så mystiske McLaren hold, har endnu ikke fastsat en dato for deres præsentation. Så snart de foreligger, vil vi naturligvis opdatere jer alle.

Her er så datoer i skemaform:

Launch Dato Hold
14 Januar Toyota F1
16 Januar BMW-Sauber
24 Januar Ferrari
25 Januar BAR Honda
27 Januar WilliamsF1
31 Januar Renault F1
3 Februar Midland F1



OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.