• Forside

Schumacher Jr. skal ikke køre Formel 1

Bilmagasinet Logo . Copyright Bil Magasinet BMF1

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 4/1 2006 klokken 12:01

Ikke hvis det står til far Michael.


Michael og Ralf Schumacher er godt nok brødre, men på banen er der ikke meget broderligt over deres forhold. Nu melder Michael så ud, at han ikke ønsker, at hans søn, Mick, skal følge hans fodspor ind i Formel 1.


”Det vil højst sandsynligt glæde mig langt mere, hvis Mick vælger en anden sport eller et helt andet job,” udtalte gårsdagens fødselar.


”Det er aldrig let at følge i sin fars fodspor, slet ikke hvis han var et stort navn,” kom det fra Schumacher, der samtidig referere til Damon Hill og Jacques Villenuve. ”De to kæmper imod så meget mere end alle andre,” tilføjede han.


”Jeg ønsker, at min søn kan finde sine egne veje, men jeg vil selvfølgelig støtte ham, hvis det er motorsport han ser som sin vej,” kom det yderligere fra den 37 år gamle tysker. ”Men det ser heldigvis ikke sådan ud lige nu.”


”Mick dyrke så mange forskellige sportsgrene lige nu, så det er svært at sige hvad han er bedst til. Fodbold måske,” sluttede Michael Schumacher med et smil.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.