• Forside

Sandstorm stopper Bahrain test

Mens holdene der har valgt at teste i Spanien, har måtte døje med regn og generelt dårligt vejr, er det sandet der er problemet i Bahrain. Således blev dagens testarbejde indstillet, som følge af sandstorm i Bahrain.

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 11/2 2009 klokken 14:02


Formel 1 bilerne kan sagtens kører og føret er rimeligt ok, men når redningshelikopteren ikke kan lette, må der ikke testes. Det er et ufravigeligt krav fra FIA.

Ferrari, BMW Sauber og Toyota, har alle valgt at ligge deres sidste testarbejde i ørkenstaten, der næppe vil give dem problemer med regn. Men sandstorme er meget almindeligt, især på denne årstid, hvilket så betyder, at de ikke nødvendigvis får mere testtid end de hold der er taget til Spanien.

Den storm der har ramt banen her til formiddag, er en af de slemme, som ikke mange forventer vil fordrive i løbet af kort tid, hvilket betyder, at dagens arbejde på banen nok er overstået, nærmest inden den kom i gang.

De tre hold vil fortsætte arbejdet i morgen.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.