• Forside

Red Bulls testdag 2: Webber i topform

Efter en efterhånden meget kendt cykelulykke meldes Mark Webber nu klar til start. Red Bulls testdag nr. 2 i Jerez, Spanien, gik over al forventning.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 11/2 2009 klokken 19:02

Sebastian Vettels hovedbeskæftigelse under Red Bulls testkørsler i dag i Jerez, Spanien, bestod i at trille tommelfingre.

Tyskeren skulle nemlig være standby, såfremt Mark Webbers skadede ben kapitulerede under første test siden han brækkede benet i en cykelulykke sidst i 2008.

Testen i dag gik dog over al forventning og var australierens første køretur i en F1'er siden Brasiliens Grand Prix og samtidig hans første optræden i den nye RB5.

Red Bull RB5 på Jerez. Her er det dog Sebastian Vettel.

"Der var mange spørgsmål indtil i dag, men jeg har besvaret dem alle," udtalte Webber efter testen.

"Fra mit synspunkt gik det over al forventning og at gennemføre mere end en løbsdistance på min første dag i cockpittet, med flere uger til Melbourne, er en god ting," sluttede han.

RB5 havde det også fint på samtlige 83 omgange. Red Bulls nye 2009-model kørte upåklageligt, og teamet oplyser til BMF1, at man nu kan gå fra at teste de basale dele til at arbejde på aerodynamikken og det generelle set-up af bilen.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER