• Forside

Renault på jagt efter indisk sponsor

Efter det forleden blev offentliggjort, at Renault fra 2010 mister sin hovedsponsor, den hollandske bank ING, er teamet efter sigende i seriøse forhandlinger med en indisk sponsor.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 22/2 2009 klokken 23:02

I kølvandet på den hollandske bank INGs tilbagetrækning fra Formel 1 forlyder det nu, at Renault er i seriøse forhandlinger med en stor, multinational, indisk sponsor.

Det indiske nyhedsbureau PTI skriver, at et kommende besøg af Fernando Alonso indikerer spanierens ønske om at udvide sin store fanskare til den folkerige stat.

"For øjeblikket er der forhandlinger i gang med et stort, multinationalt, indisk firma vedrørende sponsorering," er en talsmand for Renault Indien citeret for at oplyse.

En sponsor, der umiddelbart dukker op på nethinden, er Tata. Den indiske bilfabrik sponsorerer i øjeblikket Ferrari, men har tidligere arbejdet sammen med Jordan og Williams i skikkelse af den indiske kører, Nahrain Karthikeyan.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER