• Forside

Flere amerikanske kørere linket til USF1

På tirsdag annonceres officielt det nye amerikanske Formel 1-team, USF1. I medierne spekuleres der af gode grunde i flere amerikanske køreremner.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 24/2 2009 klokken 13:02

Med annonceringen af det nye Formel 1-team, USF1, spekuleres der naturligvis en del i de mest oplagte emner til de første sædetilpasninger til bilen, der produceres i Charlotte, USA, og som skal konkurrere i 2010.

I en dansk avis har man kunnet læse, at den succesrige, kvindelige Indycar-kører, Danica Patrick, skulle være på vej til USF1, men det afvises på det bestemteste af hovedpersonen.

Danica Patrick. Indycar-køreren vil pynte i Formel 1.

I avisen ’The Independent’ udtrykker Patrick, at hun end ikke er interesseret i en test i F1.

”Jeg ønsker slet ikke at lede nogen til at tro, at jeg er interesseret. Det er yderst omkostningskrævende at teste, og desuden kræver det meget tid med sædetilpasninger og alt det dér,” siger Patrick.

”Tid er meget værdifuld for mig, og jeg har meget lidt af den. Så med mindre jeg var meget seriøs med det, så tror jeg ikke at jeg vil følge den vej.”

Scott Speed (th) og Vitantonio Liuzzi fra tiden i Toro Rosso.

”Jeg er glad, hvor jeg er. Og det ville i øvrigt også kræve meget store forandringer af mig,” slutter Patrick.

AJ Allmindinger har også været nævnt som køreremne, men han afviser med henvisning til sin fremtid i NASCAR.

I avisen ’Toronto Star’ kan man læse, at en anden NASCAR-kører, Kyle Bush, skulle være på vej til et F1-sæde sammen med 26-årige Scott Speed, tidligere Toro Rosso, samt Conor Daly og Marco Andretti.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.