• Forside

Spionfoto af Toro Rosso STR 4

Vi har netop modtaget et spionfoto af Toro Rossos 2009-model, STR 4. Billedet er taget fra testkørslerne på Adria-banen.

Af: Peter Hartig (pha@bmf1.dk) d. 4/3 2009 klokken 19:03

I går kunne vi skrive, at Toro Rosso snød hæren af fremmødte fotografer, der, stik imod teamets vilje, havde regnet med at få nogle skud i kassen af den nye STR 4. I stedet fik de en rød udgave af Red Bulls RB5 at se.

Med vanlig humor har Toro Rosso derfor i dag sendt et såkaldt spionfoto af deres nye 2009-model, STR 4.

Som det fremgår af nedenstående foto, kan det knibe med at se detaljer på bilen fra de første testkørsler på Adria, men ifølge Toro Rossos pressetjeneste er der ingen grund til at tage tures derned for at få bedre billeder.

Spionfoto af Toro Rosso STR 4, Adria, 2009.

I en pressemeddelelse fra teamet hedder det (med et stort glimt i øjet):

"Hvis du vil det bedste for dig selv, så hold dig væk fra Adria.

Sagen er, at vi har shakedown test af vores nye bil på Adria-banen på et tidspunkt i den kommende weekend, og det ser ud til at have skabt en del forvirring i dele af de internationale medier.

Så, bare lige for at gøre det helt klart: Hvis og når du tager til Adria, så bliver testkørslerne holdt privat bag lukkede døre, og ingen lukkes ind.

Spar dig selv for rejsen og hold dig væk. Ellers vil vores venlige sikkerhedvagter, Dough og Dinsdale Pirhana måske blive tvunget til at sømme dig fast til gulvet sammen med vores kagebod."

Så skulle alle vist være advaret.

OM SKRIBENTEN

Peter fra BMF1 Peter har været en del af BMF1 næsten siden starten og er især kendt for sin faste serie af Kevin-interviews.

RELATEREDE NYHEDER