• Forside

Red Bull vil hyre Montoya

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/3 2006 klokken 10:03

I et interview med Motorsport News har Christian Horner direkte udtalt, at de ønsker at hyre Juan Pablo Montoya til at køre for Red Bull.

Efter at McLaren har skrevet kontrakt med Fernando Alonso, er der kun ét sæde tilbage hos McLaren, men hverken Kimi Räikkönen eller Juan Pablo Montoya har en kontrakt med holdet efter denne sæson, hvilket har sat mange spekulationer i gang.

Montoya har haft sine problemer med at finde sig til rette hos McLaren og columbianeren har ikke fået den start på sæsonen, som mange havde forventet.

Horner mener dog, at det skyldes at Montoya ikke trives hos Ron Dennis, men han er samtidig sikker på, at han vil kunne få det rigtigt godt hos Red Bull, der har en bedre forståelse for den enkelte pilot.

”Jeg er overbevist om, at hvis han fik de rette omgivelser og den rette support, vil han kunne bevise så meget mere,” kom det fra Horner.

Juan Pablo Montoya vil ikke afkræfte, at han er i dialog med Red Bull omkring en aftale med holdet for 2006, men udtaler at han også er i dialog med Ron Dennis omkring en forlængelse. Han udtaler samtidig, at han også er i dialog med andre.

”Man bliver nødt til at se længere frem i tiden, end bare dette og næste år,” siger Montoya. ”Jeg er sikker på, at det også er det Fernando har gjort,” tilføjede han.

Om et sæde hos Red Bull vil være attraktivt for Montoya kan man kun gisne om, og Montoya er manden med svaret.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.