• Forside

Rosberg undskylder

Af: Allan (arh@bmf1.dk) d. 22/3 2006 klokken 11:03

Den unge Nico Rosberg, pressede hårdt på under starten af Malaysias Grand Prix, men tabte mere end han vandt. At det tilmed var hans egen holdkammerat Mark Webber, som han var ved at presse i vægen, gør ikke ligefrem sagen bedre for den unge tysker.

Rosbergs træk gav endvidere Fernando Alonso muligheden for at komme forbi dem begge, hvorefter Webber pressede spanieren hårdt det meste af løbet, lige indtil Williams raceren bukkede under som følge af en motorskade.

Efter løbet, fik Nico en reprimande fra holdet og Mark Webber lagde ikke skjul på sin store utilfredshed med hans opførsel på banen.

Det har fået den hurtige finne til at komme med en uforbeholden undskyldning og en udtalelse om, at han i fremtiden vil tænke mere på holdet end sin egen placering.

”Det var helt klart en fejl af mig, at presse Mark så hårdt,” udtaler Rosberg på holdets hjemmeside. ”Jeg kan godt se at det var mig der var galt på den og jeg vil sørge for, at det ikke gentager sig,” kom det angrende fra ham.

OM SKRIBENTEN

Allan fra BMF1 Allan er en af grundlæggerne af Bil Magasinets Formel 1 side og er en af de mest erfarne Formel 1 skribenter i Danmark.

RELATEREDE NYHEDER